Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahimovic: 'Premier Lig'i yıkıp geçerim'

İbrahimovic: 'Premier Lig'i yıkıp geçerim'

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain'in İsveçli golcüsü İbrahimovic "İngiltere Premier Ligi'nde oynasam, tıpkı diğer liglerde olduğu gibi orayı da yıkıp geçerdim" dedi.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain'in İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic, İngiltere'de denenmediğine yönelik eleştirileri ciddiye almadığını belirterek, "İngiltere Premier Ligi'nde oynasam, tıpkı diğer liglerde olduğu gibi orayı da yıkıp geçerdim" dedi.

Sivri demeçler vermekten çekinmeyen İbrahimovic, bu kez de İngiltere ligi ve Arsenal'i hedef aldı. Attığı 19 golle Ligue 1'in gol krallığında zirvede bulunan İsveçli forvet, İngiliz Mirror gazetesine yaptığı açıklamada, 16 yaşındayken kendisini transfer etmek isteyen Arsenal'e, kendisini denemek istedikleri için gitmediğini ve onun yerine Hollanda kulübü Ajax'ı tercih ettiğini şu sözlerle anlattı:

"Herkesin bildiği gibi Arsenal'e transfer olabilirdim ama deneme taleplerini reddettim. Sizce şu an kim daha pişman? (Arsenal Teknik Direktörü) Arsene Wenger mi yoksa ben mi?"

Kendisini neden İngiltere'de denemediğiyle ilgili sorulara gülüp geçtiğini belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Avrupa'nın en iyi 3-4 takımının yer aldığı İngiltere, çok güçlü bir lig. Fakat İngiltere Premier Ligi'nde oynasam, tıpkı diğer liglerde olduğu gibi orayı da yıkıp geçerdim" diye konuştu.

İsveç Milli Takımı'nın, 2012 yılının sonundaki hazırlık maçında, İngiltere'yi 4-2 yendiğini ve 4 golü de kendisinin kaydettiğini hatırlatan İbrahimovic, "Premier Lig'in en iyi oyuncularından oluşması gereken İngiltere Milli Takımı ile son karşılaşmamda ne oldu? İnsanların o maçta 'Zlatan şov' yaşandığını hatırlaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...