'Biz dik durmasaydık, bu tuzluklar bu ülkeyi idare edecekti'

'Biz dik durmasaydık, bu tuzluklar bu ülkeyi idare edecekti'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kütahya'da konuştuğu mitinginde 'Biz dik durmasaydık, bu tuzluklar bu ülkeyi idare edecekti.'

Kütahya her zaman olduğu gibi bizim gururumuz. Kütahya bir Osmanlı şehri ve Osmanlı'nın kuruluşuna evsahipliği yapmış bir şehirdir. Merhum Adnan Menderes Kütahya'dan milletvekili adayı olmuştu., Kütahya herzaman demokrasinin simgesi oldu. Kütahya'nın en büyük mahallesi Vefa Mahallesi'dir. Biz vefayı çok iyi biliriz. 30 Mart'ta bu ülkenin millet tarafından idare olduğunu herkese birkez daha göstereceğiz. Merhum Menderes, 'Yeter söz milletindir' demiştir. Bizde 'Yeter! Söz de ,karar da milletindir' dedik. Milletin karar vermesinden rahatsız olanlar var.
Bunlar önce, Gezi Olayları'nı çıkardılar. Sokaklara çıktılar, cam çerçeve indirdiler, Türkiye ekonomisine darbe vurmak istediler. Orada başarısız olunca 17 Aralık darbe girişiminde bulundular. Paralel devlet, 17 ve 25 Aralık'ta nifak ile bu operasyonları yaptılar. Bunlar bu ülkede kendi inançlı kardeşlerine beddua edecek kadar ileri gittiler.
Duaya davet, bedduaya lanet dedik. Sosyal medya ve yandaş medya, dün Yozgat'taki mitingden rahatsız olmuşlar. Oradaki kalabalık için Başbakanı protesto için bekleyenler diyorlar. Yarın Kütahya içinde böyle bir haber yapabilirler. Ama biz dik durduk, taviz vermedik ve sizin emanetinizi koruduk. Şimdi sırada sizde. 30 Mart'ta sandığa gidip, bunlara haddini bildireceksiniz. AK Parti iktidarının Kütahya'ya 11 senede yaptığı yatırım toplamda 6 katrilyondur. Milli iradeye karşı operasyon düzenleyen medyaya karşı 30 Mart'ta son manşeti siz atacaksınız. En güçlü manşet sizin manşetiniz. Unutmayın! 30 Mart'ta sadece Belediye Başkanı seçmeyeceksiniz. Paralel devletin uşağı olan CHP ve MHP'ye dersi siz vereceksiniz. Şu MHP'ye bakar mısınız? CHP ile kol kola giriyor. Paralel örgüt bunların önüne ne atarsa ona göre hareket ediyor. Sizin AK Parti'ye bastığınız mühürle görev alanlar, başka yerlerden emir alıp AK Parti'den istifa ettiler. Bunlar sadece AK Parti'ye değil, ona oy veren Kütahyalılara da ihanet ettiler. Ses kayıtlarında çıktı, bunlara ne diyorlar? Tuzluk. Yani nereye koyarsan orada duruyor.Biz dik durmasaydık, bu tuzluklar bu ülkeyi idare edecekti. 30 Mart'ta bu tuzluklara ve emir verenlere, bunların yol arkadaşları CHP ve MHP'ye gerekli cevabı siz vereceksiniz. Onlar siyaseti esersizlik siyaseti, bizim siyasetimiz ise eser siyasetidir.
Bu millet bu ülkeye çok partili hayatta CHP'ye hiç yetki verdi mi? Hayır. Çünkü bu ülkenin değerleriyle benim milletimin değerleri birbirine uymuyor.
Biz görevi devraldığımızda Türkiye'nin Milli Geliri, 230 Milyar dolardı. Şimdi ise 800 Milyar dolar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...