Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Carlos'lu Sivas en farklı yenilgisini aldı

/ Kaynak: AA
Roberto Carlos'lu Sivas en farklı yenilgisini aldı

SPOR Haberleri  / AA

Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'ya 6-2 mağlup olan Sivasspor, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos döneminde ligdeki en farklı yenilgisini aldı.

Ligin ilk yarısında evinde 2-1 yenildiği Kasımpaşa'ya dış sahada 6-2 mağlup olarak zirve yarışında yara alan Sivasspor, bu sezon sahadan 8. kez puansız ayrıldı. Bu sezon ligde ilk kez bir maçta kalesinde 6 gol gören Sivas ekibi, 6-2'lik sonuçla bu sezonki en farklı mağlubiyetini aldı.Kırmızı-beyazlılar, ligde bu sezon Kasımpaşa'nın (2 maç) yanı sıra Fenerbahçe'ye 5-2, Kayserispor'a 1-0, Galatasaray'a 2-1, Medical Park Antalyaspor'a 3-0, Akhisar Belediyespor'a 2-1 ve Torku Konyaspor'a 3-0 mağlup olmuştu.

- Yiğidolar deplasmanda galibiyete hasret

Ligde son deplasman galibiyetini 10. haftada 4 Kasım 2013'te Gaziantepspor'a karşı 4-0'lık skorla elde eden Sivasspor'un dış sahadaki galibiyet hasreti, Kasımpaşa yenilgisiyle 6 maça çıktı. Sivas temsilcisi, ligde dış sahada yaptığı son 6 maçın 4'ünden mağlubiyetle, 2'sinden beraberlikle ayrıldı.
Bu sezon deplasmanda yaptığı 11 maçın 6'sından mağlubiyetle, 3'ünden beraberlikle ayrılan Sivasspor, dış sahada sadece Elazığspor ve Gaziantepspor'u yenmeyi başarmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...