Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 yasındaki Harun'un yaşamak için 20 bin liraya muhtaç

/ Kaynak: AA
3 yasındaki Harun'un yaşamak için 20 bin liraya muhtaç

YAŞAM Haberleri  / AA

El ve ayaklarında doğuştan şekil bozukluğu bulunan 3 yaşındaki çocuk, ameliyatı için gerekli olan 20 bin lirayı bulursa hayata tutunacak

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşayan ve doğuştan el ve ayaklarında şekil bozukluğu bulunan minik Harun, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Çayırdere köyünde yıllarca çobanlık yapan ancak bir süre önce geçirdiği ameliyat nedeniyle işsiz kalan Tahir Tekdemir, el ve ayaklarında şekil bozukluğu bulunan oğlunu ameliyat ettirmek için çalmadık kapı bırakmıyor.

Oğlu Harun'un el ve ayaklarının ameliyatla düzelmesi için eşi Nukrume Tekdemir ile hastane hastane gezen Tahir Tekdemir, Antalya'daki özel bir hastaneden iyileşebileceği bilgisini alınca büyük sevinç yaşadı.

Ancak operasyon için 20 bin lira ücret istenmesiyle çaresiz kalan aile, şimdi kendilerine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Maddi olarak bu ameliyatı karşılayacak durumda olmadıklarını belirten baba Tekdemir, şöyle konuştu:

"İki yıldır ameliyat olduğum için köylüler bana çobanlık işini vermiyorlar. Üç yaşındaki çocuğumun doğuştan ayakları ve ellerinde şekil bozukluğu var. Ameliyat olması gerekiyor. Antalya'da özel bir hastane ameliyatı yapabileceklerini ve çocuğumun ayakları ve ellerinin düzelebileceğini söylediler. Ameliyat için ise 20 bin lira istendi. Maddi gücüm olmadığı için çocuğumu ameliyat ettiremedim. Bu kadar parayı nasıl bulacağımı bilemiyorum. Hayırseverlerden yardım istiyorum."

Tek isteğinin çocuğunun iyileşmesi olduğunu söyleyen anne Tekdemir de "Dünya malında gözümüz yok, tek isteğim oğlumun ameliyatı için gerekli olan paradır. Büyük oğlum gurbete gitmiş çalışıyor. Ama o da önümüzdeki ay askere gidecek. Hiçbir gelirimiz yok. Devletimizden ve hayırsever vatandaşlardan bize yardım eli uzatmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...