Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek'ten ilginç vaat: 'Seçimi kazanırsam...'

/ Kaynak: DHA
Melih Gökçek'ten ilginç vaat: 'Seçimi kazanırsam...'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimi kazanması halinde hizmete kendisine en çok oy veren ilçeden başlayacağını söyledi.

AK Parti Kızılcahamam ilçe seçim merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da değinen İşler konuşmasına şöyle devam etti: "Ama birileri bizi yolsuzlukla itham etmeye kalkıyorlar. Bize yalan iftira atıyorlar. Hâlbuki CHP Genel Başkanı bildiğiniz gibi SSK Genel Müdürlüğü yaptı. O zaman SSK'yı batırmak, SSK'yı zarara uğratmaktan dolayı mahkemeye verildi. Bu mahkemeden, yolsuzluktan neyi ile kurtuldu? O zaman çıkan Rahşan affından. Yoksa ceza alacaktı. Kendisi yolsuzluğun mimari olan bir şahıs bizi AK Parti'yi karalamak için bizi yolsuzlukla suçluyor. Yolsuzluk olsaydı bu hizmetler olur muydu?"

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...