650 milyon dolarla böyle kaçtı

/ Kaynak: İHA
650 milyon dolarla böyle kaçtı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in Kiev'den 650 milyon dolarla helikopterle ayrılışı güvenlik kameraları tarafından böyle görüntülendi

Ukrayna'da en az 80 kişinin hayatını kaybettiği olaylar sonrası Parlamento tarafından azledilen Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in Kiev'den helikopterle ayrılışı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.Yanukoviç'in parlamento tarafından azledilmeden birkaç saat önce Kiev yakınlarındaki rezidansından helikopterle ayrılması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde iki helikopterin rezidansında bahçesinden havalandığı ve helikopterlere bazı valizlerin de yüklendiği görülüyor. Bazı kaynaklar, valizlerde 650 milyon dolar para olduğunu ifade etti. Yanukoviç'in ülkeyi terk ettiği haberleri duyulsa da daha sonra Yanukoviç'in Kharkiv kentine gittiği açıklanmıştı.Ukrayna Parlamentosu dün görevini yerine getiremediği gerekçesiyle Yanukoviç'i azletmişti. Parlamento bu kararın ardından cumhurbaşkanının yetkilerini geçici olarak Parlamento Başkanı Aleksandır Turçinov'a devredilmesi kararını da aldı. Parlamento ayrıca tutuklu eski başbakan Yulia Timoşenko'yu da serbest bırakmış ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 25 Mayıs'ta yapılması kararını almıştı.

VİDEO İÇİN TIKLA

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...