iOS 7.0.6 için Jailbreak Çıktı

iOS 7.0.6 için Jailbreak Çıktı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Apple'ın güncel iOS 7.0.6 mobil işletim sistemi için, Jailbreak çıktı. Evsi0n Jailbreak aracının en son sürümü ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Güvenlik açıklarını kapatmak için geçtiğimiz günlerde iOS 7.0.6 global güncellemesini yayınlayan Apple'ın, bu güncelleme ile Jailbreak işlemine imkan tanıyan açığı da kapattığı duyurulmuştu. İlk etapta Jailbreak isteyen iCihaz sahiplerinin iOS 7.0.4 sürümünde kalmalarını söyleyen iOS hackerları, geçtiğimiz gün iOS 7.0.6'da da bir açığın olduğunu Twitter üzerinden duyurdu.

Evasi0n ekibi bu açık sayesinde iOS 7.0.6 sürümüne de Jailbreak işlemini yapmayı başardı ve Jailbreak araçlarını güncelledi. Evasi0n 1.0.6 sürümü ile cihazınızı iOS 7.0.6'ya güncellemiş olsanız bile Jailbreak yapabilirsiniz.

Bu aracın da diğer Jailbreak araçlarında olduğu gibi cihazın "StatusBar" bölümünde küçük hatalara neden olduğunu belirtmekte fayda var.

iOS 7.0.6 için Jailbreak Çıktı

Jailbreak işlemli riskli

Jailbreak işlemi yaptığınız cihazlarınızda güvenlik açıklarının olacağını ancak Tweakler ile iCihazınızı kişiselleştirebileceğiniz gerçeğini de göz önünde bulundurmak gerek. Eğer riskleri göze alıp Jailbreak işlemini uygulamak istiyorsanız, Evasi0n aracını buradan indirip Cihazını Jailbreakleyebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...