'Alo Semih, tebrik ederim'

'Alo Semih, tebrik ederim'

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı oyuncuyu telefonla arayan Aysal, "Yaptığın onurlu bir hareket. Gerçek bir aslan gibi davrandın. İleride kaptanlık sana çok yakışacak" dedi

Beşiktaş derbisinde hakem Cüneyt Çakır'a korner itirafında bulanarak taraflı-tarafsız herkesten alkış alan Semih Kaya'ya Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan da özel tebrik geldi. Sarı-kırmızılı oyuncuyu telefonla arayan Aysal, "Yaptığın onurlu davranışından dolayı seni kutluyorum. Gerçek bir aslan gibi davrandın. Galatasaray'ın sırtı, senin gibi futbolcular var oldukça yere gelmeyecek. İlerleyen senelerde de kaptan olarak başarıyla takımımıza hizmet vereceğinden eminim" ifadelerini kullandı. Semih de Galatasaray'ın 1 numarasına "sarı-kırmızılı renklere layık olmak için elimden geleni bundan sonra da yapacağım başkanım" cevabını verdi.2014 Fair-Play ödülüne aday
Sözleşmesi daha önce revize edilen ve aldığı ücretlerde iyileştirme yapılan Semih için yönetim de harekete geçti. 2016 Mayıs'ta sözleşmesi bitecek olan genç oyuncuya 2019'a kadar sözleşme önerileceği öğrenildi. Semih Kaya ile Kasım ayında yapılan revize anlaşmasın her sene 100 bin lira artarak 1.400.000 lira maç başı da 20 bin lira imzalanmıştı. Bu arada Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu Genel Koordinatörü Erdoğan Arıpınar, Semih'i sergilediği örnek davranış nedeniyle 2014 Fair Play Ödülü aday listesine aldıklarını söyledi. TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'yı, Beşiktaş derbisindeki centilmen hareketi nedeniyle tebrik etti.


SOYUNMA ODASINDA nbsp;GENÇ FUTBOLCUYA ESPRİLİ ÇIKIŞ
Ya gol olsaydı
Maç sonunda Semih soyunma odasına geldiğinde arkadaşları önce tebrik etti sonra da, "Ya gol olsaydı, ya o yediğimiz gol şampiyonluğa mal olsaydı" şeklinde takıldılar. Galatasaraylı futbolcular, genç oyuncuyu "Ama helal olsun" diyerek sarılıp öptüler. Teknik Direktör Roberto Mancini ise Semih'i takım arkadaşlarından kurtarmak için GSTV'ye yolladı. Ekrana çıkan genç oyuncu daha sonra "Penaltı da olsa söylerdim" demişti.
Bahadır ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...