Düğün Dernek rekor kırdı! Filmin 2.si geliyor

Düğün Dernek rekor kırdı! Filmin 2.si geliyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türk sinemasına damgasını vuran Düğün Dernek gişeleri alt üst ederek en çok izlenen film oldu. Ahmet Kural filmin ikincisi için müjdeyi verdi.

'Düğün Dernek' vizyonda 12'nci haftasına girerken 'Fetih 1453' filmini de geride bırakmayı başardı. Kural, "İzleyen, izlettiren ve izleyecek olan herkese teşekkürler," diyerek twitter'da takipçilerine teşekkür ederken Cemcir, "An itibarıyla, Cumhuriyet tarihinin en çok seyirci yapan filmi ünvanı; 'Düğün Dernek'e aittir" diye tweet attı.


Düğün Dernek 2 gelecek!
Ünlü oyuncu Ahmet Kural Twitter hesabından Düğün Dernek filmi ile ilgili müjdeli haber verdi. nbsp;Türkiye'nin en çok izlenen 12. haftasında 6.600.893 izleyici sayısına ulaşan Düğün Dernek filminin başrol oyuncusu Ahmet Kural Twitter hesabından filmin ikinci serisinin geleceğini şimdiden müjdeledi. Ahmet Kural Twitter hesabından: Düğün Dernek'i liste başına taşıyan 6.600.000 seyirciye teşekkür ederim. İkincisi çok daha güzel olacak' notunu düşerek. takipçilerini meraklandırdı..



FİLMİN ÖZETİ
Düğün Dernek izle. Türkiye'nin parlayan yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir Çalgı Çengi'den sonra yeni sinema filmi Düğün Dernek'le izleyici karşısında. Düğün Dernek filminin özeti. Başrolleri Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun'un paylaştığı filmde sayı olarak bir bu kadar daha konuk oyuncu bulunuyor. nbsp;Sivas'ta bir köy düğünü yapmaya kalkan 3 kafadar, Tüpçü Fikret, (Ahmet Kural), Boksör Çetin (Murat Cemcir), Ismail (Rasim Oztekin) Köylü İsmail oğlu Tarık'ın birgün bayram sabahı yaptığı sürprizle sevinir. Ama Tarık'ın ziyaret yerine köye geliş amacı farklıdır. Tarık babası İsmail'e kız arkadaşı Marika'yla evlenmek istediğini söyler. Köyün adetlerini yerine getirmeye çalışan İsmail oğluna sazlı sözlü bir düğün yapmak için arkasına Tüpçü Fikret, Boksör Çetin ve köyün öğretmeni Saffet'i de alarak Tarık'ın düğününü yapmaya karar verirler ama bu düğünü yapmaları için önlerinde sadece 10 gün vardır. Tüpçü Fikret Sivas Otel sahibinin (Sırrı Süreyya Önder) asker arkadaşı olmasından dolayı ondan bir ricası olacaktır. Düğün otelde yapmak için ricada bulunacaktır. Görüşmeye gittiği anda büyük bir anlaşma içersinde olan otel sahibi Fikret'in gelişiyle işler tersine dönecektir. ve Tüpçü Fikret'i piknik tüpüyle dövüp gönderecektir. Boksör Çetin ise annesine gelinlik dikmesi için yardım isteyecektir. Ama unuttuğu bişey vardır ki annesinin gelinliği dikecek dermanı yoktur. Çünkü annesi kördür. ve bu körlük köy halkı tarafından dalga konusu olmuştur bile. Saffet ise Emel Sayın'ın akrabası olduğu iddia ederek düğüne onu çağıracağını söyler ve bütün işler her yönüyle ters gitmeye başlar. Düğün Dernek filmi ise bu olaylardan sonra izleyiciyi gülmeye krizine sokmaya başlıyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in performansıyla zirveye çıkan bir film Düğün Dernek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...