Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dany kendini savundu! Ayağım kaydı

Dany kendini savundu! Ayağım kaydı

SPOR Haberleri

Veysel'in üzerine giderken dengesini kaybettiğini söyleyen Kamerunlu, 'Kendimi ispatlamak istediğim bir maçta şanssız bir olay yaşadım' dedi.

Galatasaray maçında yaptırdığı penaltıyla derbiye damgasını vuran Dany, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. Maçın sona ermesinin ardından ilk olarak hemen sakatlanan Cenk'in yanına giden Kamerunlu oyuncu, takım arkadaşının durumunu sordu. Daha sonra kendisine sorgulayan gözlerle bakan arkadaşlarına penaltı pozisyonunu anlatan Dany, Veysel Sarı'nın üstüne giderken destek ayağının kaydığını ve hızlı olduğu için de kontrolünü kaybettiğini söyledi. Mağlubiyete sebep olduğu için çok üzgün olduğunu belirten Kamerunlu, arkadaşlarından özür diledi. Galatasaray'a karşı böyle bir hata yapmasını kabullenemediğini belirten Dany, "Kendimi ispatlamak istediğim maçta çok şanssız bir an yaşadım. Böyle olmasını istemezdim" diye konuştu. Maçın ardından takım otobüsüne binmeyerek ailesiyle birlikte stattan ayrılan siyah-beyazlı futbolcunun dünkü idmanda da moralsiz görüntüsü dikkat çekti. nbsp;
Moraline para vermiyoruz!
Derbiyi kaybettiklerini ancak şampiyonluk şansını kaybetmediklerini söyleyen Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, "Maçtan sonra herkes beni arayıp (Dany'nin morali bozuk mu) diye soruyor. Dany'nin moraline değil, sahadaki performansına para veriyoruz. Takımda herkesin morali bozuk, sessizlik hakim" diye konuştu. Galatasaray maçında oynanan futbolun kendilerini tatmin ettiğini söyleyen Atalay, "Ben bu takımda ışık görüyorum. Böyle oynamaya devam edersek sezon sonunda ipi göğüsleriz. Galatasaray'ı 50 bin kişinin önünde kendi sahasına mahkum oynattık. Daha önümüzde çok maç var, kimse kendini şampiyon ilan etmesin" ifadelerinin kullandı. Almeida'nın ikinci yarının başında kaçırdığı pozisyonun maçın kırılma anı olduğunu belirten siyah-beyazlı idareci, "Hoca kazanan kadroyu bozmak istemedi bu yüzden de tek antrenman yapmasına rağmen Oğuzhan'ı oynattı. Oğuzhan da elinden geleni yaptı" şeklinde konuştu.
gt; Hüseyin EROĞUL


Kartal sakata geldi

Derbinin ardından Beşiktaş'ta sakat oyuncular gündeme oturdu. Siyah-beyazlı futbolcuların durumu ile ilgili bilgi veren kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Fernandes'in aldığı darbe sonrası dizinde ciddi bir problem olduğunu belirterek, "Antalyaspor maçında oynamayacak" diye konuştu. nbsp;Cenk'in durumunun iyi olduğunu da söyleyen Karanlık, çok sert bir darbe alan Oğuzhan'ı Antalya maçına yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti. nbsp;Tolga Zengin'in göz uzmanları tarafından kontrol edileceğini söyleyen Karanlık, Necip'in sadece sağ ayak baş parmağının ezildiğini ve durumunun ciddi olmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...