Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan 11 Mart'ta Bingöl'de önemli mesajlar verecek

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan 11 Mart'ta Bingöl'de önemli mesajlar verecek

Politika Haberleri  / AA

Yerel seçim mitinglerini Sivas'ta başlatan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 11 Mart'ta Bingöl'e gidecek.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurmasının ardından, belediye ve il genel meclisi üyelikleri için başlatılan aday belirleme çalışmalarını da tamamlayan AK Parti, illerdeki mitingler için start verdi.

BİNGÖL PLANI BELLİ OLDU

Yerel seçimlere hazırlık kapsamında partisinin mitinglerini Sivas'ta başlatan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bingöl programı belli oldu. Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti Bingöl mitinginin 11 Mart 2014 Salı günü saat 13.00'da Genç Caddesi PTT Kavşağı'nda yapılacağını belirten AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, hazırlıkların başlatıldığını söyledi.

''MİTİNG ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK''

11 Mart Salı günü Bingöl'de halka seslenecek olan Başbakan Erdoğan'ın önemli mesajlar vereceğini ifade eden Coşkun, "Miting için çalışmalarımızı başlattık. Parti organlarımız yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürecek. Halkımızın da her zamanki gibi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini göstereceğinden ve coşkulu bir şekilde karşılayacağından eminim. Çünkü Bingöl, Başbakanımızın gönlünde apayrı bir yere ve öneme sahiptir. O, Bingöl sevdalısıdır. Bunun farkında olan Bingöl halkı, 11 Mart günü büyük bir coşkuyla bir kez daha Başbakanımızı bağrına basacaktır" dedi.

''BUNDAN SONRA SAHADA OLACAĞIZ İNŞALLAH''

Bir süredir devam eden aday listelerinin belirlenmesi çalışmalarının tamamlandığını ve hafta sonu itibariyle sahaya indiklerini anlatan Coşkun, "Partimize gösterilen yoğun teveccüh, çalışma süremize de yansıdı. Bundan sonra sahada olacağız inşallah. Gitmedik kapı bırakmayacağız. Gönüldaşlarımızın büyük bir heyecan içerisinde olduklarını görüyoruz. Partimizin tüm kademeleri yoğun bir enerjiyle çabasını sürdürüyor. İnşallah bu hafta itibariyle AK Parti meydanları inletecek" diye konuştu.
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...