Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurt Seyit ve Şura dizisine flaş transfer!

Kurt Seyit ve Şura dizisine flaş transfer!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarına gelecek merakla beklenen dizi Kurt Seyit ve Şura'ya, Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden bir oyuncu transfer oldu

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Seda Güven ve Ushan Çakır gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura'nın kadrosuna Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Duru karakterini canlandıran Sümeyra Koç dahil oldu. Çekimleri Rusya'da devam eden dizi ilk bölümüyle 4 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.


YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU
Uzun zamandır merakla beklenen televizyona damga vuracak Kurt Seyit ve Şura'nın yayın tarihi belli oldu. Kurt Seyit ve Şura dizisi 4 Mart Salı akşamı 20.00'de ilk bölümüyle Star TV'de başlayacak. Üsteğmen Kurt Seyit Eminof'un sesini ilk kez duyduğumuz tanıtım, zorlu cephe görüntüleri ve Kurt Seyit'in yüreklendirici konuşmasıyla akıllara yer etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...