Binali Yıldırım: İzmir çok kolay

Binali Yıldırım: İzmir çok kolay

Politika Haberleri

Binali Yıldırım, seçildiği takdirde hayata geçirecekleri projelerle ilgili iyi bir ekip kurduklarını ifade ederek, "İzmir çok kolay" dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, kentle ilgili projeleri açıkladığı toplantıda konuştu. AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, seçildiği takdirde hayata geçirecekleri projelerle ilgili iyi bir ekip kurduklarını ifade ederek, "İzmir çok kolay" dedi.
nbsp; nbsp; nbsp;
Binali Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir geçmişiyle övünecek ama geleceğe de umutla bakacak. İzmir geleceğinden ümitli değil, geleceğini göremiyor. Peki bunda İzmirlinin suçu ne? İzmirli mi suçlu? Hayır. Hiç kimse bunu 4 milyon İzmirli hemşerimizin üzerine atmasın.

Biz seçimimizi yaptık. Şimdi seçme sırası İzmirli hemşerilerimizde. İzmirli hemşerilerim seçerlerse elimizi değil, başımızı taşın altına koyarız. İzmir artık çok kolay. Bizim çok iyi bir ekibimiz var. İyi bir ekip kurduk. Özenle çalıştık, projelerimizi hazırladık."

NTV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...