Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O öğretmen görevden alındı!

/ Kaynak: DHA
O öğretmen görevden alındı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde hamile eşini döverek eve kilitlediği iddiasıyla ücretli öğretmen S.D. görevden alındı.

Olay geçen ay İsmail Beşikçi Caddesindeki 4 katlı bir binanın 3'üncü katında meydana geldi. Yeni evli olan E.D.- S.D. çifti iddiaya göre belirlenemeyen bir nedenden tartıştı. Tartışma sonrası S.D. 5 aylık hamile olan eşi ev kadını E.D.'ye şiddet uyguladı, ardından kapıyı kilitleyerek görev yaptığı okula gitti. E.D.'nin yardım isteklerini duyan komşuları polise haber verdi. Bu sırada eve girmek isteyen S.D.'den anahtarı alan polis kapıyı açtı. Baygın halde bulunan E.D. ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olaydan sonra Doğubayazıt Hüsnü M. Özyeğin İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan S.D. Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Adli soruşturma sürerken Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı idari soruşturma tamamlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü, ücretli olarak çalışan S.D.'yi görevden aldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...