Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kesilen ağaç, insan dolu otomobilin üzerine devrildi - İZLE

Kesilen ağaç, insan dolu otomobilin üzerine devrildi - İZLE

YAŞAM Haberleri

Kesilen palmiye ağacı otomobilin üzerine devrildi, 3 kişi yaralı kurtuldu

Antalya'da kaldırımdaki palmiye ağacını motorlu testereyle kesmeye çalışanlar, ağacı park etmeye çalışan bir otomobilin üzerine devirdi. Tavanı çöken otomobilden 3 kişi hafif yaralı kurtuldu.
##tgvideo##
Olay, Soğuksu Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Kaldırımda yıkılmak üzere olduğu belirtilen palmiye ağacı, motorlu testereli 3 kişi tarafından kesilmeye çalışıldı. Ağacı kökten kesmeye çalışan kişiler, bir ara gövdesine halat bağladıkları ağacı bükmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen ağaç devrilmeyince devreye yeniden motorlu testere girdi.Yol kenarındaki ağacın kesilmeye çalışıldığını gören bazı vatandaşlar ise zabıtaya haber verdi.

Hiçbir güvenlik tedbirinin alınmadığı yol kenarına, 07 GZ 265 plakalı otomobil park etmek için yanaştığı sırada ağaç büyük gürültüyle aracın üzerine devrildi. Ağacın altında kalan otomobilden önce arka koltukta oturan 2 kadın, daha sonra sürücü çıkarıldı. Hafif yaralı sürücü ve yolcular, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olay yerine çağrılan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait İtfaiye Kurtarma Ekipleri otomobil üzerindeki ağacı yol kenarına aldı. Tüm yaşananlar ise bir işyeri çalışanı tarafından cep telefonuyla görüntülendi. İşyeri çalışanı Ahmet Gezen, ağacı kesenlerin güvenlik önlemi almadan çalıştığını söylerken, yaşananları telefonla çeken Onur Dalma ise "Ben kesimi görüntülerken ağaç bir anda otomobilin üzerine düştü" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...