Alman basını, Hakan'ın 40 metreden attığı golü konuşuyor!

Alman basını, Hakan'ın 40 metreden attığı golü konuşuyor!

SPOR Haberleri

Alman basını, Hakan Çalhanaoğlu'nun Borussia Dortmund'a 40 metreden attığı golü konuşuyor.

Bundesliga'da alt sıralardan kurtulmak isteyen Hamburg sahasında ligin güçlü ekipleriniden Borussia Dortmund'u konuk etti. Rakibini süpriz sonuçla 3-0 yenen Hamburg'ta son golü milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu attı. Yaklaşık 40 metreden Dortmund kalecisi Weidenfeller'i avlayan Hakan, Almanya'da haftanın en güzel gollerinden birine imza attı. Alman basınına gol hakkında açıklamalarda bulunan nbsp;Hakan Çalhanoğlu, "Bu vuruşları her antrenman sonrası özel olarak çalışıyorum. Dortmund karşısında son dakikadaki bu vuruşu bilinçli olarak kullandım" dedi. Karşılaşma sonrasında attığı golü videodan en az 50 kere izlediğini belirten milli futbolcu, sevinçten gece zor uyuduğunu ifade etti. Bu sezon serbest vuruşlardan attığı 3 golle dikkatleri toplayan Hakan, geçen sezon karlsruhe formasıyla serbest vuruşlardan 7 gol kaydetti.

Hamburg'un yıldız ismi Rafael Van Der Vaart'ın oynadığı maçlarda duran topları Hollandalı oyuncuya bırakan 20 yaşındaki yetenek, "Eğer Rafael oynarsa ona olan saygımdan topu ona bırakıyorum. Topun başında yalnız olmayı seviyorum. Ama kaptanımız geri döndüğünde bunu konuşmamız gerekecek" diyerek sözlerini noktaladı. (ntvspor)


HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN GOLÜ - İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...