Trabzonspor Juventus'a bileniyor

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor Juventus'a bileniyor

SPOR Haberleri  / DHA

Kayserispor'u 2-1 yenerek moral bulan Trabzonspor, perşembe akşamı seyircisi önünde karşılaşacağı Juventus maçına bileniyor.

Spor Toto Süper Ligi'nde 5 maç aranın ardından pazar akşamı Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle rahatlayan bordo mavili takım, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Turu'nda ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Juventus karşısında zafere ulaşmayı amaçlıyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın yönetiminde ofansif futbol anlayışı ile taraftarların da desteğini alan Trabzonspor, İtalyan rakibine kendi evinde sürprize hazırlanıyor.
"JUVESTUS DÜNYA DEVİ AMA"
Takımına güvendiğini ifade eden Hami Mandıralı, "Juventus tabi ki güçlü bir ekip, dünya devi bir takım. Çok önemli ve yıldız isimlerle dolu bir kadrosu var. Neler yapabiliriz, neler yapamayız onu göreceğiz. Ancak ümidiniz olmazsa, maça çıkmazsınız. Bizim tabi ki ümidimiz var. Böyle oynamaya devam ettikçe, taraftarlarımız da mutlu oluyor" dedi.
MALOUDA MÜJDESİ
Trabzonspor, Kayserispor maçının ardından ara vermeden Juventus müsabakasının hazırlıklarına başladı. Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanda Henrique, Bosingwa, Olcan, Onur ve Kadir Keleş takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Mustafa, Aykut, Bourceanu ve Özer Hurmacı kondisyoner nezaretinde çalışırken diğer futbolcular koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman sırasında uzun süredir sakatlığı bulunan Florent Malouda'nın takımla birlikte çalışmada yer aldığı dikkati çekti.
CANALİOĞLU'NUN DİPLOMASI KULLANILACAK
Profesyonel lisansı (Pro-Llisans) olmadığı için 2 maçlığına alınan özel izinli Kardemir Karabükspor ve Kayserispor maçlarında takımın başında sahaya çıkan Hami Mandıralı'nın sorunu giderildi. Bordo mavililerin 1461 Trabzon'u çalıştıran Cemil Canalioğlu'yla sözleşme imzalayarak A takımdaki lisans sorununu çözeceği öğrenildi. Cemil Canalioğlu'nun teknik direktör olarak gözükeceği ama takımdaki tüm yetkilerin Hami Mandıralı'da olacağı belirtildi.
JANKO: "TAKIMA GİRMEK İÇİN SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"
Trabzonspor'un Kayserispor karşısındaki 2'nci golünü atan Marc Janko, bordo mavili takımda 4 teknik adamla çalıştığını, ama kulübeye hapsolduğunu söyledi. Sakatlığının tamamen geçtiğini ve zaman zaman oynamaya başladığını da belirten Avusturyalı Janko, şöyle devam etti:
"Yedek kaldığım için ritmimi bulmakta zorlandım. Ama bundan sonra adım adım gitmemiz gerekiyor. Son haftalarda şans bulmaya başladım ve bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Yeniden konsantre olmak ve takıma girmek için savaşmaya devam edeceğim."
BOURCEANU: "HENÜZ TAM ANLAMIYLA KATKI YAPAMADIM"
Henüz takıma tam olarak katkı yapamadığını ifade eden Bourceanu ise şunları söyledi:
"Transfer olan yeni oyuncular olarak yapmamız gereken ilk şey takıma ciddi anlamda katkı sağlamaktır. Bunun için elimden gelenin en iyisini nasıl yaparım onu düşünüyorum. Şu ana kadar çok iyi bir performans sergileyemedim. Henüz istenilen aşamada değilim, bunun da farkındayım. Kendi performansıma yani yüzde yüze ulaştığımda takım da iyi oynarsa daha fazla faydalı olacağımı düşünüyorum." nbsp;
ADRİAN: "YEDEK KALMAYI HİÇ SORUN ETMEDİM" nbsp;
Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian'da zaman zaman yedek kaldığı dönemlerde asla pes etmediğini vurgularken şöyle dedi:
"Her futbolcu gibi tabi ki bende oynamak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Bu yüzden her zaman sıramı bekledim ve kendimi hazır tutmaya çalıştım. Teknik heyet bana ne zaman görev verirse o anda takımıma katkı yapmaya kendimi şartlıyorum. Kayserispor maçında da bana güvenildi, ben de elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bu sezon zaman zaman iyi, zaman zaman ise kötü oynadığım maçlar oldu. Bundan sonra formamı kaptırmak istemiyorum."
JUVENTUS MAÇINA UYGUN BİLET FİYATLARI
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Juventus maçında taraftarların desteğinden yoksun kalmamak için bilet fiyatlarını makul seviyede tutmaya çalıştı. Bu sezon için Avrupa kupalarına göre en uygun bilet fiyatlarını belirleyen bordo mavili yönetimin tribünlerin tamamen dolmasını beklediği bildirildi. Trazonzpor'un Juventus'las oynayacağı maçın bilet fiyatları şöyle:
"Kale arkası: 10 TL, Maraton: 30 TL, Kale arkası: 10 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 75 TL, VIP: 200 TL, VIP Özel: 1000 TL, Misafir seyirci: 30 TL."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...