Bursa'da feci kaza! Sıkışan ölüleri böyle çıkarttılar

/ Kaynak: İHA
Bursa'da feci kaza! Sıkışan ölüleri böyle çıkarttılar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa İnegöl'de meydana gelen kazada, su kanalına çarparak takla atan otomobilde biri çocuk 3 kişi ölürken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Bursa'dan İnegöl istikametine seyir halinde olan Mehmet Akbaba (60) idaresindeki 16 PD 012 plakalı özel otomobil, Şehit köyü mevkiinde benzinlik önünde direksiyon kontrolden çıktı. Özel otomobil, yolun sağındaki yağmur suyu kanalına çarparak takla atmaya başladı. Takla atarak yan duran aracın sürücüsü Mehmet Akbaba ile yanında bulunan Gülfer Akbaba (59), Selime Akbaba (32), Yasin Akbaba (39) ve Yunus Emre Akbaba (5) sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşlar durumu 112'ye bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın tavanını keserek 5 kişiyi kurtardı. Yaralılar 112 ambulansları ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Selime Akbaba, Yunus Emre Akbaba ve Gülfer Akbaba kurtarılamadı. Yasin Akbaba ve Mehmet Akbaba'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

HASTANEYE KOŞTULAR

Bursa'nın İnegöl İlçesi yakınlarında meydana gelen ve kanser tedavisinden dönen 59 yaşındaki Gülfer Akbaba, gelini 32 yaşındaki Selime Akbaba ile torunu 5 yaşındaki Yunus Emre Akbaba'nın yaşamını yitirdiği trafik kazası ardından Akbaba ailesinin yakınları İnegöl Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hastane acil girişinde gözyaşlarına boğulan Akbaba ailesinin yakınları yaralıların durumları hakkında bilgi aldılar. nbsp;

Kazada yaralanan araç sürücüsü 60yaşındaki Mehmet Akbaba ile oğlu 36 yaşındaki Yasin Akbaba Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri devam ediyor. nbsp;

Bu arada, trafik ekiplerine hafif ticari araç olarak bildirilen kaza yapan aracın 16 PD 012 plakalı otomobil olduğu belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...