Diyarbakır'da dev operasyon

/ Kaynak: AA
Diyarbakır'da dev operasyon

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'da Hazro ile Kocaköy ilçeleri arasında kırsal alanında başlatılan hava destekli uyuşturucu operasyonunda 86 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'da Hazro ile Kocaköy ilçeleri arasında kırsal alanında başlatılan hava destekli uyuşturucu operasyonunda 86 kilogram esrar ele geçirildi. Diyarbakır Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında, Hazro ilçesine bağlı Sarıerik köyü ile Kocaköy ilçesine bağlı Gözebaşı köyü kırsal alanında gizlendiği değerlendirilen esrar maddesinin ele geçirilmesi ile uyuşturucu ticareti ve silah kaçakçılığı yapmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan şahısların yakalanması için sabah 06.00 sıralarında operasyon başlatıldı. Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nün yanı sıra Jandarma özel harekat ve komando timlerinin katılımıyla düzenlenen ve İnsansız Hava Aracı (İHA) ve İnsanlı Keşif Uçağı'nın (İKU) havadan destek verdiği operasyonda 86 kilogram esrar elde edildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...