Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncunun hayatını değiştiren olay!

Ünlü oyuncunun hayatını değiştiren olay!

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, turizm sektöründe çalışmak isterken şans eseri oyuncu olduğunu anlattı.

Karahan, "Turizm sektöründe çalışmak için İstanbul'a geldim. Uygun bir iş ararken bir arkadaşım 'Güzel ve temiz bir yüzün var. Ciddi bir ajansa kaydol ek iş olarak modellik yaparsın' dedi. Neşe Erberk'in Ajansına kaydoldum. Yönetmen Çağan Irmak yüzlerce model arasından beni 'Demirdöküm' reklamına seçince tüm kaderim birden değişti. Reklam televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayınca ünlü yapımcı Timur Savcı'nın da dikkatini çekmiş. O sıralar 'Kavak Yelleri' dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturmaya çalışan Savcı, hiç oyunculuk deneyimi olmayan Pelin Karahan'ın da oyuncu seçmelerine ve deneme çekimlerine katılmasını istemiş. Ve bir çok ünlü ünsüz aday arasından 'Kavak Yelleri' dizisinin başrol karakteri olan 'Aslı' rolüne Pelin Karahan seçilmiş. 4 yıl boyunca 'Kavak Yelleri' dizisinde oynayan Karahan şimdiler de 'Mihrimah Sultan' olarak ekranlara geliyor. Karahan, " Aslında hiçbir şey hayal etmemiştim.İş bulup bir turizm şirketinde maaşla çalışacaktım. Ama kader karşıma farklı bir yol çıkardı. Yani hem şans hem kader benimkisi... Elbette daha yolun başındayım ama elime geçen bu fırsatı değerlendirmek için çok ama çok çalışıyorum..." dedi. nbsp;AKŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...