Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Elazığ maçından notlar

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Elazığ maçından notlar

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Elazığ maçından notlar. Elazığlı futbolseverler, 10 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi izleme fırsatı buldu

Spor Toto Süper Lig'de, Elazığspor, lider Fenerbahçe'yi evinde konuk ediyor.Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, 17 kişilik kadroda yer almadı. Kafileyle Elazığ'a gelen Belözoğlu, takımını yalnız bırakmadı.Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Elazığspor karşısında Kasımpaşa maçından farklı 11 sahaya sürdü. Yanal, Alves, Emre Belözoğlu ve Holmen'in yerine Caner Erkin, Baroni ve Emenike'ye ilk 11'de şans verdi.Yanal, Alves ve Egemen'in yokluğunda ise defansın ortasında Kadlec ve Bekir İrtegün'ü görevlendirdi.Elazığlı futbolseverler, 10 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi izleme fırsatı buldu. Geçen sezon Elazığ Atatürk Stadı bakımda olduğu için sarı-lacivertli ekiple İzmir'de karşılaşan Elazığspor, son olarak 2003-2004 sezonunun 20. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuştu.

- Gakgoşlar "ilk" peşinde

Süper Lig'de 4. sezonunu geçiren Elazığspor, "3 büyükler" olarak bilinen Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile yaptığı 21 maçta henüz galibiyetle tanışamadı. Elazığ ekibi, Fenerbahçe'yi mağlup ederek kulüp tarihinde bir ilke imza atmak istiyor.
Ligde sahasındaki son 4 maçtan da galibiyetle ayrılan bordo-beyazlılar, Fenerbahçe'yi yenerek hem alt sıralardan uzaklaşma yolunda önemli bir adım atmayı hem de evindeki seriyi sürdürmeyi hedefliyor.
Ev sahibi Elazığspor'da, sakatlığı bulunan İbrahim Kaş ve Özgür Özkaya dışında eksik bulunmuyor.

-Tribünler doldu

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren futbolseverler, Elazığ Atatürk Stadı'nın tribünlerini doldurdu. Fenerbahçeli taraftarlar da kale arkası tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümü doldurarak, takımlarına destek oldu.
Elazığsporlu futbolcular, "verginle güvendesin" pankartıyla sahaya çıktı. Maç öncesi iki ekibin teknik direktörü Ersun Yanal ve Okan Buruk birbirine şans diledi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...