Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis arabasında öldü

/ Kaynak: İHA
Polis arabasında öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Atatürk Havalimanı'nda vizesi dolduğu için polis merkezinde bekletilen Ukraynalı kadın yolcu, sağlık raporu için bindirildiği polis arabasında öldü.

Olay, Atatürk Havalimanı'nda saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, vize süresi dolan ve parası olmadığı için ülkesine gidemeyen Ukrayna uyruklu Luıdmyla Kalashnykova (65), havalimanındaki polis merkezinde götürüldü. Kalashnykova burada tutulduğu sırada bir anda fenalaştı. Bunun üzerine kadın yolcu hava alması için polis merkezinin bahçesine çıkarıldı. Durumunun düzelmemesi üzerine polis minibüsüne bindirilen Luıdmyla Kalashnykova hastaneye ulaşamadan yolda hayatını kaybetti. Yolcunun ağırlaştığını hisseden ekipler sağlık ekiplerinden yardım istedi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ukrayna uyruklu Luıdmyla Kalashnykova isimli yolcunun öldüğünü tespit etti. Yapılan incelemelerde kadın yolcunun takma dişlerinin boğazına takılı olduğu fark edildi. Yaşlı kadının rahatsızlandığından mı yoksa takma dişlerinin boğazına takılı kalmasından mı öldüğü henüz netlik kazanmadı.

MÜDAHALELERE CEVAP VERMEDİ

Yaşlı kadının cenazesi, olay yerine gelerek incelemelerde bulunan savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yaşlı kadının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra netlik kazanacak. Atatürk Havalimanı'nda sağlık hizmeti veren Port Cilinic tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul Atatürk Havalimanı Karakol'undan acil vaka çağrısı gelmiştir. Yabancı uyruklu adlı Luıdmyla Kalashnykova kişinin minibüs içinde oturur pozisyonda bulunduğu gözlemlenmiştir. Yapılan muayenede yaşamını yitirmiş olduğu tespit edilen vaka, yapılan tüm tıbbi müdahaleye cevap vermemiş ve EX olarak tanımlanmıştır." nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...