Ali Kunak: 'Kırmızı hatalı penaltı verilmedi'

Ali Kunak: 'Kırmızı hatalı penaltı verilmedi'

SPOR Haberleri

Elazığ'ın golünden başlayalım. 45+1'de Onur, Mehmet Topal'dan topu alırken eliyle temas etmiyor. Hakemin buradaki devam kararı doğru. Golde problem yok.

Elazığ'ın golünden başlayalım. 45+1'de Onur, Mehmet Topal'dan topu alırken eliyle temas etmiyor. Hakemin buradaki devam kararı doğru. Golde problem yok.47'de Elazığ ceza sahası içinde Emenike'ye rakibinin eliyle bir teması var. Ancak bu el rakibi ne itiyor, ne çekiyor, ne de etkiliyor. Hakemin devam kararı doğru.
F.Bahçe ile yıldızı bir türlü barışmayan Hüseyin Göçek, aslında bu maçta bir çok kritik pozisyonda doğru kararlar verdi.
Ancak yardımcısı Kemal Yılmaz, Hüseyin Göçek'e büyük bir hata yaptırdı.
58'de Onur, Cristian'ı bacaklarından çekerek üzerine kapaklandı. Doğal olarak Cristian'ın Onur'a tepkili bir hareketi oldu. Ancak bu asla kırmızı kart olmazdı. Burada Hüseyin Göçek'i yardımcı hakem Kemal Yılmaz yanılttı. Ve oyundan attırdı. Onur gibi Cristian da sarı kart görmeliydi.
Cristian'ın kırmızı kart gördüğü pozisyondan daha ağırını 62'de Gökhan rakibine yaptı. Cristian'ınki buna nazaran çok daha masumdu. Halbuki hakem burada devam dedi. nbsp;
Zeegelaar'ın Emenike'nin ayağına bir darbesi var. Bu hareket penaltı kararı gerektirirdi. Ancak Emenike'nin kendini abartılı bir şekilde yere atması hakem Hüseyin Göçek'i yanılttı.
F.Bahçe'nin beraberlik golünde ofsayt yok. Yardımcı Orkun Aktaş doğru oynattı.


Hakeme mercek

Ali Kunak nbsp;(MHK Eski Genel Sekreteri)
alikunak59@gmail.com



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...