Galatasaray'da büyük isyan!

Galatasaray'da büyük isyan!

SPOR Haberleri

Başını Eboue'nin çektiği lejyonerlerin, "Paramız bugün ödenmezse cuma günü idmana çıkmayız" restini çektiği ileri sürüldü.

Başkan Ünal Aysal, "Paralar salı günü ödenecek" garantisi vererek krizi dondururken, İtalyan hocanın, Fildişi Sahilli futbolcuyu tribüne gönderdiği savunuldu. Galatasaray'da, Beşiktaş derbisinden önce Eboue kaynaklı bir krizin yaşandığı ileri sürüldü. Florya'dan sızan haberlere göre geçen perşembe yıllık ücretlerinin son taksidini alması gereken yabancı futbolcular bu ödeme yapılmadığı için kazan kaldırdı.


Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği için futbolcuların imzaladığı, "hiçbir alacağım yoktur" yazısını üç ayda bir UEFA'ya göndermek zorunda olan ve son olarak 31 Aralık'ta bu kağıtları tüm takıma imzalatan sarı-kırmızılıların, geciken taksitler nedeniyle formül aramaya başladığı kaydedildi.


Aysal: Problem yok nbsp;
Başını Eboue'nin çektiği yabancılar perşembe akşamı teknik ekibe, "Paramız bugün ödenmezse cuma günü idmana çıkmayız" restini çekti. Başkan Ünal Aysal, "Ödemeler salı günü mutlaka yapılacak" garantisini verince kriz donduruldu. Teknik Direktör Mancini'nin bu gelişme üzerine para isyanını başlatan Eboue'yi Beşiktaş derbisinin kadrosuna almaktan son anda vazgeçtiği iddia edildi. Eboue'yi 11'de sahaya sürmeyi planlayan İtalyan hocanın olay nedeniyle Fildişili futbolcuyu tribüne gönderdiği savunuldu. Başkan Ünal Aysal söz konusu iddiaya sert yanıt verdi. Takımda ödeme sıkıntısı olmadığını kaydeden Aysal şunları şöyledi: "Ödemeler düzenli olarak yapılıyor. Bu ay sonu ödemeleri de kısmen bugün kısmen yarın tamamlanmış olacak. Ayrıca oyunculardan bir sorun gelmedi. Benim tahminim böylesine kritik bir dönemde ortalığın karıştırılmak istenmesi." Sampi10.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...