Taze kuvvet Jones

Taze kuvvet Jones

SPOR Haberleri

Performansından memnun olmadığı Serdar'ın yerine derbide Necip'i sağ bekte kullanan Bilic, ABD'linin takıma katılmasıyla Atiba'yı buraya çekecek.

Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar ve bazı oyuncuların formsuzluğu Teknik Direktör Bilic'in elini kolunu bağlıyor. Hırvat teknik adam, devre arasında transfer edilen ancak sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Jearmain Jones'un yolunu gözlüyor. Sağ bekte yetersiz performansı ve yaptığı hatalarla gözden düşen Serdar Kurtuluş'tan istediği verimi alamayan Bilic, sakat oyuncuların geri dönmesiyle operasyona başlayacak. Devre arasında sağ bek transferi gerçekleşmediği için Serdar Kurtuluş'a takım içinde alternatif isimler üretmeye çalışan Bilic, Bursaspor karşılaşmasında Dany'yi, Galatasaray derbisinde ise daha önce bu bölgede hiç forma giymeyen Necip'i görevlendirmişti. Sakatlığı geçmiş olmasına rağmen idman eksikliği yüzünden Jones'a forma vermeyen Hırvat teknik adam, ABD'li oyuncunun takıma katılmasıyla daha önce sağ bekte oynayan ve olumlu not alan Atiba'yı bu bölgeye kaydırmayı planlıyor. İkinci yarıda Fernandes'siz Beşiktaş'ı tercih eden ve bu hamlesiyle orta sahayı daha verimli kullanmaya başlayan Bilic, ABD'li oyuncu Jones'u orta sahada Veli ile birlikte görevlendirecek ve Fernandes'e mahkum olmaktan tamamen kurtulacak. Jones'un takıma katılmasıyla birlikte Bilic, birçok aksaklığa son vermiş olacak. Jones ile bir görüşme yapan Bilic'in ABD'li oyuncuya Antalya maçında forma vereceği belirtildi.HÜSEYİN?EROĞUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...