'Onur'lu direniş

'Onur'lu direniş

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, yaptığı kritik kurtarışlarla bordo-mavili takımı ayakta tutan isim oldu.

Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor'u, yaptığı kurtarışlarla Onur Recep Kıvrak ayakta tutuyor. Hem Avrupa'da hem de ligde üst düzey bir performans ortaya koyan Onur, 33 puanla 7. sırada yer alan Trabzonspor'a yaptığı kurtarışlarla tam 15 puan kazandırdı. Karadeniz ekibinin 2014 yılında ilk galibiyetini aldığı Kayserispor karşısında yine muhteşem bir 90 dakika çıkaran milli eldiven, 4 yüzde yüzlük pozisyonda sadece 1 gole engel olamadı. Süper Lig'de geride kalan 22 haftalık dönemde 127 isabetli şutta 26 gol yiyen Onur, yüzde 20'lik oranla Süper Lig'in en iyi yüzdesini yakaladı. nbsp;Sadece bir maç kaçırdı
Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferinin ardından kaleyi devralan Onur, 22 haftalık dönemde sadece G.Birliği maçında forma giyemedi. 7. haftada Kadıköy'deki F.Bahçe maçında Sow, Webo ve Holmen'e saç-baş yoldurtan milli kaleci, Sivasspor karşısında da 3 net gollük pozisyonu kurtararak takımını ayakta tuttu. 10. haftada Elazığspor maçında penaltı kurtaran Onur, Avni Aker'de 1-0 kazanılan Eskişehir maçının da kahramanıydı. 13. haftada maç 0-0 devam ederken Erciyessporlu Wleminckx'in 2 net pozisyonunu çıkaran Onur, takımının sahadan 3-1 galip ayrılmasını sağladı.
Drogba "Süper Türk" dedi
16. haftada TT Arena'daki G.Saray maçında bir defa daha herkesi kendine hayran bırakan Onur, 2-1 kaybetmelerine rağmen bordo-mavilileri farktan kurtarmıştı. Başarılı eldiven için G.Saray Teknik Direktörü Mancini, "Sadece 2 gol bulabilmemizin tek sebebi Trabzon'un kalecisiydi" demiş ve Onur'dan övgüyle bahsetmişti. Dünyaca ünlü yıldızlar Sneijder ve Drogba da Onur'u tebrik etmek için sıraya girmiş, hatta Drogba "Süper Türk" ifadesini kullanmıştı.

nbsp;'Onur'lu direniş


MOLUDA'NIN DÖNÜŞÜ HAMİ'Yİ SEVİNDİRDI

Juventus maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor'da Malouda mutluluğu yaşanıyor. Uzun süredir takımdan ayrı çalışan Fransız oyuncunun dün takımla birlikte çalışmalara başlaması Hami Mandıralı'yı sevindirdi. Dünkü antrenmanda Henrique, Bosingwa, Olcan, Onur ve Kadir Keleş takımdan ayrı olarak salonda; Mustafa, Aykut, Bourceanu ve Özer Hurmacı ise kondisyoner yönetiminde çalıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...