İyiliğin karşılığı kurşunlar oldu! Shell ailesi müdürüne ağlıyor

İyiliğin karşılığı kurşunlar oldu! Shell ailesi müdürüne ağlıyor

YAŞAM Haberleri

Boşanmak isteyen kayınvalidesini yanına alan Shell Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, kayınpederi tarafından öldürüldü.

Yankı Özkan Yıldırır (42), başarılı bir işkadınıydı. Shell amp;Turcas Kurumsal İletişim Müdürlüğü yapıyordu. Eşi Orhan Beyle de mutlu bir evliliği vardı. Taa ki, önceki akşam saat 21.37'ye kadar... Yankı'nın kayınpederi Kemal Yıldırır bir süre önce kalp ameliyatı olmuştu. O günden sonra kayınpederin hali değişmişti. Saldırgan bir hale bürünen kayınpeder, eşi Meryem hanıma da şiddet uygulamaya başlamış, bir ara evi bile yakmaya kalkışmıştı. Meryem hanım da, durumu gelini Yankı ile oğlu Orhan'a aktarmış, "Kurtarın beni bu deli adamdan" demişti. Meryem hanım bir de boşanma davası açmıştı. Yankı hanım ise, kayınvalidesine, "Gel bize taşın" dedi. İşte her şey bundan sonra oldu. Kemal Yıldırır, gelini Yankı'yı sürekli tehdit ediyor ve "Seni öldüreceğim" diyordu. Bu dediğini de önceki akşam gerçekleştirdi. Kemal Yıldırır, alışverişten dönen oğlu ile gelininin yolunu kesti ve gelini Yankı'yı sokak ortasında kurşuna dizerek öldürdü.

KARİYERİ PARLAK YÖNETİCİYDİ

Shell'de basamakları birer birer çıkarak yöneticilik görevini elde eden Yankı Özkan Yıldırır, geliştirdiği önemli projeler ile yerli ve yabancı birçok ödül almaya hak kazanmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...