Facebook'tan vedalaşıp uçurumdan atladı!

/ Kaynak: DHA
Facebook'tan vedalaşıp uçurumdan atladı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, yaşadığı öğrenilen 24 yaşındaki Mert, facebook'tan yakınlarına "Elveda sevdiklerim" notunu paylaşıp uçurumdan atladı.

Yağmur nedeniyle toprağın yumuşaması sonucu vucudunda çeşitli kırıklar oluşan A., ekipler tarafından sedye ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay, bugün saat 20.30 sıralarında, Pınarbaşı Aytepe Mevkii'nde meydana geldi. Yetiştirme Yurdu'nda büyüdüğü öğrenilen ve devlet memuru olma hakkını kazandıktan sonra geçen yıl Germencik Mustafa Kemal İlkokulu'nda hizmetli olarak göreve başlayan Mert İ.A., iddiaya göre, bir süre önce maddi sıkıntı yaşamaya başladı. Bunalıma giren A., bir gün önce facebook hesabına "Son 24 saat" ve "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ben yapacağım dedim mi yaparım. Kimse de fikrimi değiştiremeyecek" notunu paylaştı. Aydın merkezde bulunan Aytepe piknik alanına giden Mert İ.A., son olarak yer bildiriminde bulundu ve "Elveda sevdiklerim" notunu düştü. Bir arkadaşının "Saçmalama" şeklinde ikna etmeye çalıştığı A. ardından yaklaşık 50 metreden uçuruma atladı.


DURUMU İYİ
Mert İ. A. 'bın intihar ettiğini görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yağmur nedeniyle yumuşayan toprağa düşen A. için kurtarma çalışması başlatıldı. Karanlıkta bir süre kurtarılmayı bekleyen A.'nın bilincini açık tutmak için ekipler çaba sarfetti. Sarp arazide sürdürülen çalışmalar sonucu yaklaşık 150 metre sedyeyle taşınan Mert İ. A., uçurumdan kurtarıldı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülen A.'nın vücudunda kırıklar olduğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...