Servis su kanalına düştü! 3 yaralı

/ Kaynak: İHA
Servis su kanalına düştü! 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, işçileri gece mesaisine götüren servis otobüsünün su kanalına düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, Çorlu-Çerkezköy yolu Ergene ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nazmi K. yönetimindeki 59 S 1406 plakalı servis minibüsü Avantaj ışıklar civarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce su kanalına düştü, sonra da yön levhalarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç içinde savrulan 34 yaşındaki Yasemin Ç., 25 yaşındaki Yasemin B. ve 33 yaşındaki Ramazan O. yaralandı. Kazayı görenlerin haber verdiği 112 ekipleri yaralıları ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırırken yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...