Alper Potuk: Hakem kart göstermeyi unuttu!

Alper Potuk: Hakem kart göstermeyi unuttu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Alper Potuk, Elazığspor maçında den kural hatası yapıldığını iddia etti.

Sarı-lacivertli ekibin genç yıldızı Alper Potuk, Cristian'a verilen kırmızı kart öncesi ve sonrasında yaşanan sarı kart olayı ile ilgili hakemin kararına bakılması gerektiğini söyledi. Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan milli oyuncu, "3 puan için gelmiştik, maçın başında da bunu gösterdik. İlk 10 dakikada 3-4 net pozisyonumuz var. Sonra Elazığspor oyunu dengeledi. Kırmızı karttan sonra kendimize geldik" ifadelerini kullandı.




"Konuşulacak çok şey var"
Alper, "Kırmızı kart pozisyonunda hakem avantaja bıraktı Caner ortaladı. Pozisyon bitince sarı kartı gösterecekti, yan hakem 'Cristian tekme attı diye' söyledi. Yerde yatana sarı kart verecekti kalksın diye bekliyordu, sonra unuttu. Başka tarafta itişme kakışma oldu yerde yatana bu kez sarı kartını verdi. Bence ikinci sarı karttan atılması lazım. Ona bir bakılmalı" diye konuştu. skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...