Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni sezonda Yetenek Sizsiniz'de olacak mı?

Yeni sezonda Yetenek Sizsiniz'de olacak mı?

MAGAZİN Haberleri

Yeteneke Sizsiniz jüri üyesi Eser Yenenler Twitter hesabından açıkladı

Eser Yenenler, Yetenek Sizsiniz'in jürisinde devam edeceğini açıkladı. Yetenek Sizsiniz'de Sergen Yalçın'ın yerine jüriye dahil olan ve başarılı performansıyla dikkat çeken Eser Yenenler, önümüzdeki sezon TV8'de yayınlanacak bölümlerde jüride devam edeceğini duyurdu. nbsp;


İŞTE O TWEETLER
Yeni sezonda Yetenek Sizsiniz'de olacak mı?























YETENEK SİZSİNİZİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!
250 bin liralık büyük ödülün sahibi belli oldu. Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi kim?Bu yıl beşinci sezonu gerçekleştirilen sevilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de final heyecanı yaşandı.Yarışmanın birincisi ilizyon gösterileriyle beğeni toplayan Burak ve Kıvanç olurken 250 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu.Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar, Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye, izleyenleri final bölümüyle ekran başına kilitledi. Birbirinden etkileyici performansların yer aldığı gecede dünya standartlarında gösteriler sergilendi. Ön elemeyi 306 yarışmacının geçtiği, ikinci turda her 14 yarışmacıdan 4 tanesinin seyirci oyuyla üst tura geçebildiği Yetenek Sizisiniz Türkiye'de yarı finalde ise yine her 14 yarışmacıdan bu kez 3 tanesi yarı finale çıkabildi.Yarışmanın finalinde en çok SMS oyu ile Beyoğlu birinci noter vekili Feryal Alkan'ın onayladığı sonuçlara göre ilk ikiye girip oylama hakkı kazanan birinci finalist Emre Erdin olurken ikinci finalist ise ilizyonist Burak ve Kıvanç oldu.İki finalistin açıklanmasının ardından 20 dakikalık SMS oylaması sonucunda birinciliği Burak ve Kıvanç kazanırken 250 bin liralık büyük ödülünde sahibi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...