'Aranızda hakem var mı?'

/ Kaynak: AA
'Aranızda hakem var mı?'

SPOR Haberleri  / AA

İspanya 3. Futbol Ligi'nde Racing-Compostela maçında hakem sakatlanınca, statta 'aranızda hakem var mı?' anonsu yapıldı.

İspanya 3. Futbol Ligi'nde hafta sonu oynanan Racing-Compostela maçı ilginç bir olaya sahne oldu. Maçın orta hakemi Hugo Jose Lopez Puerta sakatlanınca, statta "aranızda hakem var mı?" anonsu yapıldı. İlginç maçı yönetin Hugo Jose Lopez Puerta, maçın 66. dakikasında sağ bacağından sakatlanarak kenara alındı. Her iki takımın doktorları tarafından müdahale edilen Puerta, ağrıları geçmeyince sahayı terk etmek zorunda kaldı. Maç, her iki takıma da danışılarak, statta "aranızda hakem olan var mı? Varsa şeref tribününün oraya gelsin?" şeklinde anons yapıldı. Anonstan 5 dakika sonra Cantabria bölgesine bağlı 3. lig hakemi Juan Jose Leiva Zubillaga, yetkililerin yanına geldi. Maçın yan hakemlerinden Mario Lopez Fernandez Montes, kalan dakikalarında orta hakemlik yaparken, stattan bulunan hakem Zubillaga da yan hakem olarak görev yaptı. Yaşanan olaydan dolayı 12 dakika uzatmanın verildiği maç 1-1 sonuçlandı. Bu arada, İspanya'da 3. lig maçlarında 4. hakem zorunluluğu bulunmuyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...