Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'dan 'WiFi' uyarısı

Almanya'dan 'WiFi' uyarısı

TEKNOLOJİ Haberleri

WiFi teknolojisi sanıldığı kadar masum olmayabilir. Vatandaşlarını uyaran Alman hükümeti, WiFi yerine kablolu ağları tercih etmesi istendi.

Almanya'dan kablosuz internet bağlantısı sağlayan "WiFi" teknolojisi hakkında uyarı geldi. Alman Çevre Bakanlığı, radyasyon yaydığı gerekçesiyle Almanlardan WiFi'ı kullanırken dikkatli olmalarını istedi. Kablosuz internet yerine kablolu ağlar üzerinden internete bağlanarak bu tehdidin azaltılabileği belirtildi. Alman hükümeti mümkün oldukça cep telefonu yerine sabit telefonların tercih edilmesi gerektiğini de vurguladı. Alman hükümeti elektro manyetik kirlilik konusunda da uyarı yaptı. Elektrikli battaniye, bebek izleme cihazları gibi aletlerin, evlerde elektromanyetik kirlilik oluşturduğuna dikkat çekildi.
Uzmanlar, oldukça yeni bir teknoloji olan "WiFi"ın insan sağlığı üzerindeki etkisinin yeterince araştırılmadığını belirtiyor. (ntv)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...