Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Samsung Galaxy S5 yakında Vodafone Red'de

/ Kaynak: AA
Yeni Samsung Galaxy S5 yakında Vodafone Red'de

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Vodafone Türkiye, yeni Samsung Galaxy S5'i çok yakında Türkiye'ye getiriyor.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, 24 Şubat'ta Barcelona'daki Dünya GSM Kongresi'nde Samsung'un düzenlediği "Unpacked 5" etkinliğinde lansmanı yapılan son teknoloji Samsung Galaxy S5, Vodafone tarafından çok yakında Türkiye'de Vodafone Red avantajlarıyla satışa sunulacak. Vodafone'lular için akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenecek Samsung Galaxy S5, üstün teknolojisiyle ve akıllı cihaz dünyasına yeni bir soluk getiren özellikleriyle dikkati çekiyor.
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını aboneleri için kolaylaştıran teklifler geliştirdiklerini belirterek, mobil iletişimin dinamizmini abonelerine yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırdıklarını ifade etti.


Uysal, şunları kaydetti:


"En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, Barcelona'daki Dünya GSM Kongresi'nde ilk kez tanıtılan Samsung Galaxy S5'i çok yakında Türkiye'deki abonelerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Üstün inovatif özellikleriyle mobil iletişimi bir adım öteye taşıyan Samsung Galaxy S5'i, Vodafone Red farkıyla Türkiye'ye getiriyoruz. Bu vesileyle tüm abonelerimizi, uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında tarifeye ek akıllı cihaz avantajlarını ve hayatı kolaylaştıran fırsatları buluşturan Vodafone Red dünyasına davet ediyoruz."
TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...