Ümit Özat: Chelsea delik deşik eder!

Ümit Özat: Chelsea delik deşik eder!

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Ümit Özat Galatasaray- Chelsea maçını yorumladı.

Ümit Özat : "Bormal şartlarda İngiliz takımı olma münasebetiyle farklı düşünüyorum. İngilizlerin dışarıda çok iyi oynadığını düşünüyorum. Chelsea kazanır mı, kazanır. Şansının yüksek olduğunu düşünüorum. Galatasaray yüzde yüzünü yakalarsa iyi sonuç alabilir, İngiliz takımları dışarıda çok iyi top ouynayan takımlar değil. İlk gol çok önemli. Chelsea atarsa bekler, kontrayla gireceği pozisyonların haddi hesabı yok. Juventus maçı bugün olsa o zaman söylediklerimi yine söylerim. İngilizlerin deplasmanlarda çok iyi oynayabileceklerini düşünmüyorum. Schalke ile karşılaşsa, Hamburg'la karşılaşsa bu kadar umutlu yine konuşmam. Yüzde 70 Chelsea kazanır derim, hadi 60 olsun. Hazard, Eto'o gününde olursa delik deşik ederler. Galatasaray'ın turu geçme şansı yüzde 1.
Bugün Beşiktaş'ı Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı birleştir, bir takım çıkar turu geçme şansı yüzde 1'dir. Bu Galatasaray'ı Chelsea'yi eliyorsa Mourinho diplamasını yırtsın."
Sinan Engin, Galatasaray'ın yüzde yüzüne yakın olursa kazanacağını ifade ederken, yüzde 60 Galatasaray'a, yüzde 40 Chelsea'ye şans tanırken, Rasim Ozan Kütrahyalı, "Galatasaray 2-0, 3-1 yener" dedi.


Ahmet Çakar ise, "Chelsea 3-1 veya 4-1 yener. 2'den fazla fark olur" derken, Galatasaray'ın tur şansı için ise "Tur atlama şansı yüzde 33. Chelsea, bir Barcelona bir Real Madrid değil ama kompakt takım. kompakt takımlar Türk takımlarına uymuyor" yorumunu yaptı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...