Gaziantepspor'da Turgut ve Kemal şoku!

/ Kaynak: DHA
Gaziantepspor'da Turgut ve Kemal şoku!

SPOR Haberleri  / DHA

Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Turgut Doğan Şahin ve Kemal Tokak'ın 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Nevzad Denerel, bir süre önce trafik kazasında sol elinin 3 parmağında kırık olan Orhan Gülle'ye antrenman ve maçlara katılmasını sağlayacak özel el bileği takıldığını söyledi. Dr.Denerel, tedavisi tamamlanan Muhammet Demir'in de hafta başında takımla birlikte çalışmalara başladığını, 13 Şubat'ta yapılan antrenmanda sakatlanan Bekir Ozan Has'ın ise sol üst arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve tedavisinin sürdüğünü belirtti.


SAHAYA DÖNMELERİ ZAMAN ALACAK
Dr.Denerel, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Turgut Doğan Şahin'in, sol diz tibia kemiğinde çökme kırığı oluştuğu için 4-6 hafta süre sahalardan uzak kalacağı söyledi. Hafta sonunda 1-1 berabere biten Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kemal Tokak'ın ise sağ bacak üst arka adale tendonun da kısmi yırtık saptandığını açıklayanr Dr.Denerel, 4-6 hafta takımda yer alamayacağını bildirdi. Öte yandan sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı olan Erman Bulucu'nun tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.


SERGEN ÇİFT KALE MAÇTA OYNADI
Gaziantepspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sergen Yalçın'ın nezaretinde yapılan antrenman ısınma koşusu ve egzersizlerle başladı. Antrenmanın geri kalan bölümünde pas, istasyon çalışmaları ve dar alanda çift kale maçı yapıldı. Sergen Yalçın, çift kale maçında yer aldı. Kırmızı siyahlı ekip, Kardemir Karabükspor maçının çalışmalarını yarın da tek antrenman yaparak sürdürecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...