Roberto Carlos takımına güveniyor!

/ Kaynak: DHA
Roberto Carlos takımına güveniyor!

SPOR Haberleri  / DHA

Sivasspor, ligin 23'üncü haftasında kendi evinde oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Pazar günü deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçından 6-2 mağlup ayrılan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı. Bu farklı yenilgiyi unutmak isteyen kırmızı-beyazlılar Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde hummalı bir çalışma içerisine girdi. Top kapma çalışması ile antrenmana başlayan futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Futbolcuların hırslı ve istekli oldukları görüldü. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan John Utaka ve Ziya Erdal ile izinli olduğu öğrenilen Manuel Da Costa katılmadı.


CARLOS: "KASIMPAŞA BİZDEN ÜSTÜNDÜ"
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Kasımpaşa yenilgisiyle ilgili, "Futbolda olağan şeyler bunlar. Bunlar, kendinizi çok üstün zannettiğiniz zaman belki de böyle olmadığını, ayaklarınızın yere basması gerektiğini gösteren bazı deneyimler. Ve bu deneyimler her sporda olduğu gibi futbolda da var. Maça gelirsek, Kasımpaşa gerçekten bizden üstündü. Gerçekten daha iyi top oynadı, daha iyi mücadele etti. Bu yüzden onları tebrik ediyoruz. Mağlubiyetlerde yapılması gereken şey bence budur. Eğer karşı taraf sizden üstünse tebrik etmeniz gerekir. Tutup da hakemleri eleştirmek veya başka suç aramaya gerek yok. Kazandığımız zaman biz de bekleriz ki diğer takımlar bizi tebrik etsinler ve alkışlasınlar. Biz de bu şekilde kaybettiğimiz zaman, bizden üstün oynandığı zaman karşı tarafı tebrik ederiz ve bizden üstün olduğunu söyleriz" dedi.


"2'İNCİLİĞE ÇIKABİLİRİZ"
Kasımpaşa karşısında aldıkları farklı yenilginin hiç bir şeyi değiştirmeyeceğini belirten Carlos, "Bu sonuç yüzünden bütün çalışma felsefemizi, mantığımızı değiştiremeyiz. Zaten çalışma mantığımız her zaman bu şekilde olacak. Şu an 4'üncü sıradayız, 3'üncülüğe de çıkabiliriz, hatta 2'inciliğe de çıkabiliriz." dedi. Carlos, Elazığspor maçıyla ilgili de, "Elazığ beğendiğim bir takım, iyi bir takım. Çok iyi oyuncuları var. İyi oyuncularının arasında 3-4 tane de çok çok üstün oyuncuları var. Buraya bizim evimize gelecekler. O yüzden her zaman evimizde üstün olması gereken taraf biziz. Her zaman evimizde galip gelip puanlar almaya devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...