Mancini ne yapacağına karar veremedi

/ Kaynak: DHA
Mancini ne yapacağına karar veremedi

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Chelsea maçı için Yekta ve Ceyhun arasında kararsız kaldı.

Galatasaray'ın Chelsea maçı öncesinde tek sorunu bulunuyor. Teknik direktör Roberto Mancini zorlu Chelsea maçı öncesinde taktik hazırlığını büyük ölçüde tamamladı. Chelsea karşısında İtalyan teknik adamın tek sıkıntısı orta alanda. Ceyhun Gülselam'ı ön libero oynatarak, orta alan kurgusunu değiştiren Mancini, Beşiktaş maçında pozisyon sıkıntısı çekilmesi üzerine orta alan kurgusunda yeniden değişiklik yoluna gidebilir.


Savunmanın sağında Eboeu'ye yeniden görev verecek olan Mancini göbekte ise Semih ile Chedjou ikilisine emanet edecek. Solda Alex Telles ise banko isim olarak duruyor. Forvette Drogba - Burak ikilisinden de Mancini'nin vazgeçilmezleri. Orta alanda Selçuk, Melo ve Sneijder'in de formaları garanti gibi duruyor. Mancini'nin tek sürprizi ise Ceyhun Gülselam yerine Yekta Kurtuluş olacak gibi. İtalyan çalıştırıcı nın Chelsea maçı öncesinde kafasındaki en önemli soru işareti Ceyhun ile Yekta arasında yapacağı tercih olacak.


Bu arada Mancini'nin Şampiyonlar Ligi maçında kontenjan sıkıntısı yaşamayacağı için Burdiso ve İzet Hayroviç'i 18 kişilik maç kadrosuna alması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...