Oğlunun sınıfında öldü

/ Kaynak: AA
Oğlunun sınıfında öldü

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'de oğlunun ders başarısını öğrenmek için okula giden anne, sınıfa girdiği sırada rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yasemin Döner (24), merkez Akdeniz ilçesinde Mehmet Şimşek İlköğretim Okulu 1. sınıfta eğitim gören oğlu Kadir Döner'in derslerdeki başarı durumunu sormak için okula gitti. Öğretmenlerle yaptığı görüşmenin ardından oğlunun sınıfına giren Döner, henüz belirlenmeyen nedenle rahatsızlanarak yere düştü. Okul yönetimi ve öğretmenler, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Döner'in öldüğünü belirledi. Döner'in cenazesi, incelemenin ardından Mersin Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Bu arada öğrenciler, olaydan etkilenmemeleri için öğretmenleri tarafından konferans salonuna götürüldü. Döner'in öldüğünü duyan yakınları okula gelerek, bilgi almaya çalıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...