Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini ile ilgili şok iddia! Gidiyor mu?

Mancini ile ilgili şok iddia! Gidiyor mu?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Mancini ile ilgili ortaya atılan iddia sarı kırmızılıları şok etti. İddialara göre Mancini gelecek sezonda gidecek!

Fatih Terim sonrası dönemde Galatasaray'ın başına geçen Roberto Mancini için bugün İngiliz basınında şok bir iddia ortaya atıldı.Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile çok önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Roberto Mancini depremi yaşanıyor.Daily Mail'de çıkan habere göre, Roberto Mancini önümüzdeki sezon kesinlikle Galatasaray'ın başında olmayacak. İtalyan teknik adamın yakın çevresine "Premier League'de yarım kalan bir hesabım var, Premier League'e geri dönmek istiyorum" dediği belirtiliyor.İtalyan teknik adam için en uygun takımlar olarak ise Tottenham ve Newcastle United olarak gösteriliyor.Mancini'nin Manchester City ile yolları 2012 Mayıs'ında ayrılmış ve deneyimli teknik adam sonrasında Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...