Süleyman Aslan'ın avukatından o haberlere yalanlama

/ Kaynak: AA
Süleyman Aslan'ın avukatından o haberlere yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Süleyman Aslan'ın avukatı Ersan Şen, aramalarda ele geçirildiği iddia edilen paranın Aslan'a iade edildiği yönündeki haberleri yalanladı.

İstanbul merkezli soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın avukatı Ersan Şen, aramada ele geçirildiği iddia edilen paranın Aslan'a iade edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.AA muhabirine açıklama yapan Şen, soruşturma kapsamında ele geçirildiği iddia edilen paranın müvekkili Aslan'a henüz iade edilmediğini belirterek, "İade edildiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.Benim bilgim dışında olması mümkün değil" dedi.Daha önce gerek savcılık gerekse mahkemelere Aslan'ın mal varlığına konulan tedbirin kaldırılması yönünde başvuruları olduğunu ve bu taleplerinin 2-3 kez kısmi olarak kabul edildiğini bildiren Şen, "Şu anda bir şey yok. İade kararını soruşturmayı yürüten savcılık ya da başvurulan mahkeme verebilir. Vermesi de bir şeyin sonu değil. İleride verilebilir de. Müvekkilimin başka bir avukatı yoksa şayet, böyle bir iade söz konusu değildir" diye konuştu.Avukat Şen, iade taleplerinin sadece parayla ilgili olmadığını, tedbir konulan tüm mal varlığıyla ilgili olduğunu da sözlerine ekledi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...