Rusya'da gol yağmuru! Zenit 2-4 Borussia Dortmund

Rusya'da gol yağmuru! Zenit 2-4 Borussia Dortmund

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi 2.Tur ilk maçında Rus temsilcisi Zenit St. Petersburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 4-2 kazandı.

Petrovsky Stadyumu'nda oynanan ve FIFA kokartlı William Collum'un yönettiği mücadeleye hızlı başlayan taraf Borussia Dortmund takımıydı. 4. dakikada Mkhitaryan ve 5. dakikada Reus'la skoru 2-0'a getiren Sarı-siyahlı ekip ilk yarıyı bu skorla noktaladı.Milli futbolcumuz Nuri Şahin'in 90 dakika görev yaptığı maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise ev sahibi Zenit oldu. 57'de Shatov'un golüyle umutlanan Hulk'un takımı 61'de Lewandowski'nin golüne engel olamayınca fark yeniden 2'ye çıktı. 69'da yıldız futbolcusu Hulk'un ayağından gelen penaltı golüyle tekrar umutlanan Mavi-beyazlılara cevap yine Lewandowski'den geldi. Golcü futbolcu 71'de skoru 4-2'ye taşıdı.
Deplasmanda aldığı bu galibiyetle turu cebine koyan Klopp'un öğrencileri geriye kalan dakikaları rölantide geçirdi. Maçın rövanşı 12 Mart Çarşamba Dortmund'un sahası Signal Iduna Park'ta oynanacak.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...