Böylesi ilk kez oldu! Sevgilisine silah dersi verirken..

/ Kaynak: AA
Böylesi ilk kez oldu! Sevgilisine silah dersi verirken..

DÜNYA Haberleri  / AA

Sevgilisine silah emniyeti dersi verirken, başına dayadığı tabancayla yanlışlıkla kendini vurarak hayatına son verdi.

Ancak bu kez ölüme sebebiyet verilme olayı, saldırı sonucunda veya bir başkası tarafından değil, mağdurun bizzat kendisi tarafından yanlışlıkla gerçekleştirildi. Yerel medyanın haberine göre, Michigan'da ismi açıklanmayan 36 yaşındaki bir Amerikalının sevgilisine silah emniyeti konusunda bilgi verirken başına dayadığı tabancayla yanlışlıkla kendini vurarak hayatına son verdi.

Sevgilisinin polise verdiği bilgiye göre, yaşamını yitiren Amerikalının, kazadan önce gün boyunca içki içtiği bildirildi.

Ölen kişinin 7, 10 ve 12 yaşlarındaki çocuklarının evde olduğu ancak olaya şahit olmadıkların belirtildi.

ABD'de gençlerin ölüm nedenleri arasından en üst sırada bulunan ateşli silahların, ülke genelinde trafik kazalarının neden olduğu ölüm nedenleriyle yarış düzeylere çıktığını belirten silah karşıtı gruplar, ateşli silahların alım-satımını zorlaştıran yasa konusunda bastırırken, silahların neden olduğu bir halk sağlığı araştırmasının eksikliğinden şikayet ediyorlar.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...