Oslo belgesi yabancı işi

Oslo belgesi yabancı işi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da bulunan bir görüşme tutanağında, Oslo belgelerini bir yabancı istihbarat servisinin verdiği anlaşıldı.

Fransa'nın Başkenti Paris'te PKK'lı 3 kadının öldürülmesi olayında da "karanlık noktalara" dikkat çekiliyor. Bunda hedefin çözüm süreci olduğu belirtilirken, Paris cinayetinde MİT'in parmağının olduğu iddiaları da kesin bir dille yalanlanıyor. Bu çerçevede çözüm sürecine atıf yapılarak uzlaşma sağlanırken gerçekleşen Sakine Cansız suikastinin Öcalan'ı çok etkilediği ve görüşmelere ara verdiği ifade ediliyor. Çözüm sürecinin başarısı işaret edilip bu işi kotaracak biri varsa o kişinin de nbsp;Öcalan olduğu değerlendirmeleri yapılırken, bu süreçte Öcalan üzerinde komplolar kurulduğu belirtiliiyor. Öcalan'ın hapiste olmasının Kandil'in işine geldiği belirtilirken ilginç örnekler dile getiriliyor. Bu çerçevede Öcalan'ın şirketin sahibi olduğu ancak söz sahibi olmadığı vurgulanırken Öcalan'ın birtakım çevrelerce oyun dışına çıkarılmak istendiğine dikkat çekiliyor ve örgütte ciddi bir iktidar mücadelesi olduğunun altı çiziliyor. nbsp;Yine çözüm süreci ortasında yayınlanan Oslo belgeleri konusunda yapılan değerlendirmeler dikkat çekiyor. nbsp;
Başbakan ofisinde bulunan böcek, Uludere ve 7 Şubat arasında ilginç bir ilişkinin varlığına işaret edilirken, Diyarbakır'da bulunan bir görüşme tutanağında Oslo belgelerini bir yabancı istihbarat servisinin verdiği de istihbarat çevrelerinde konuşuluyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...