Tolga: 'Dany'ye kefilim'

Tolga: 'Dany'ye kefilim'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi penaltıya sebep olan takım arkadaşına destek çıktı.

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, derbide penaltıya sebebiyet veren Dany'ye destek çıktı. Tecrübeli eldiven, "Futbol hatalar oyunu. Dany de hata yapmıştır, kasıt aranmamalı. Biz de zamanında hatalar yaptık. Ben de belki Trabzonspor maçında birtakım yanlışlar yaptım. Kaldı ki Dany yarım sezonluk düşünülen bir oyuncu değil. Suç atarken biraz düşünmeli. Sonuçta İstanbul'da yaşıyor, bir sosyal hayatı var. Daha dikkatli olmak, kasıt aramamak lazım. Ben her anlamda, Tolga Zengin olarak kendisine kefilim. En ufak bir şey hissetsem tepkiyi ben koyardım. Canı sağ olsun, kardeşimizdir, arkadaşımızdır." Derbi maçın ardından Melo'nun yaptığı ve G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın "son derece sempatik" dediği dans için ise Tolga, "Kimi zeybek, kimi horon sever, tercihlere karışamayız ama sen futbolcusun, küçüklere örnek olmalısın. Türkiye'ye gelen yabancılar omuzlarda karşılanıyorlar, ayakları yere basmıyor, ev kiralarına kadar ödeniyor. Haliyle bu adamlar 'ben ne oldum?' diyor, sonra ortaya böyle hareketler çıkıyor" ifadelerini kullandı. nbsp;Takım arkadaşı Jermaine Jones'un da kalitesini ispatlamış bir futbolcu olduğunu ifade eden Beşiktaş Kaptanı, "İdmanlarda çok iyi çalışıyor. Bize çok yardımcı olacak. 'Kiralık geldim' diye düşünmüyor, çok hırslı" diyerek sözlerini tamamladı.


Taraftardan baklava ikramı
Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana Gökhan Töre, Fernandes ve Sivok katılmadı. Almeida ve kaleci Cenk salonda çalıştı. Olcay Şahan ile Holosko takımdan ayrı koştu. Oğuzhan ise çalışmayı yarıda bıraktı. Bir grup taraftar, futbolculara baklava ikram etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...