15 Yıl aradan sonra Galatasaray Chelsea yine karşı karşıya

15 Yıl aradan sonra Galatasaray Chelsea yine karşı karşıya

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle nebilecek mi. Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Galatasaray sahasında Chelsea'yi konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında bugün Galatasaray ile Chelsea TT Arena'da karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz yıl Mourinho yönetimindeki Real Madrid'e yenilerek turnuvaya veda eden Galatasaray, bu sefer yine Portekizli hoca karşısında tur şansı arayacak.

15 YIL ÖNCE 5-0 YENMİŞLERDİ

İki takım eşleştiği günden itibaren akıllara Galatasaray ve Chelsea'nin 1999 - 2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarındaki karşılaşmaları geliyor. 20 Ekim 1999'da oynanan karşılaşmada, Ali Samiyen Stadı'nda Chelsea, Galatasaray'ı 5-0'lık ağır bir sonuçla geçmiş, Londra'daki rövanş mücadelesi ise 1 - 0 yine Chelsea'nin üstünlüğü ile sona ermişti. Aslan, bugün Chelsea karşısında 15 yıl önceki maçın rövanşını almaya çalışacak.
ENSONHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...