Rizeli inşaat ustası ölmeden mezara girdi

/ Kaynak: İHA
Rizeli inşaat ustası ölmeden mezara girdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rize'de yaşayan 88 yaşındaki inşaat ustası Avni Hiçyılmaz, ölmeden kendi mezarını yaptı.

Rize'nin Pazar ilçesi Papatya köyünde yaşayan 88 yaşındaki inşaat ustası Avni Hiçyılmaz, ölmeden kendi mezarını yaptı.
Evinin bahçesine kendi mezarını yapan inşaat ustası Hiçyılmaz, yaşını "88 ama 90 de ve çık işin içinden" şeklinde söylerken, mezarı dahil her şeyinin hazır olduğunu söyledi. Bahçede yaptığı mezarını açan Hiçyılmaz, mezarın içindeki böcekleri görünce de , "Çok zamandır açmamıştım. Kendi ellerimle yaptım mezarımı. Bu köydeki çay alım yerleri ve birçok evi de ben yaptım. Öldükten sonra her şeyim hazır. Sadece bir yıkama parası ödenecek" dedi.
Annesinin vasiyeti nedeniyle onun sağlığında gurbete çıkamadığını belirten Hiçyılmaz, "Rahmetli eşim, anam ve babam da şimdi kendime yaptığım mezarın yanında yatıyorlar. Ne olacak kendileri yok ki. Hayat boş. Rahmetli annem, kendi sağlığında onu bırakmamamı istediği için Almanya'ya gidemedim. 'Ben öldükten sonra gidersin' dedi. Benim gibi sanatkar adamın emekliliği yok. Çay olmasa açlıktan ölürdüm. Çok dertliyim ama ne edeyim" ifadelerini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...