Bakan Zeybekçi: "2023 hedefinden geri döndürülemez"

/ Kaynak: İHA
Bakan Zeybekçi: "2023 hedefinden geri döndürülemez"

Ekonomi Haberleri  / İHA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye geri dönmez ve geri döndürülemez bir şekilde 2023 hedefine gidiyor" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Manisa'da iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Manisa Organize Sanayi Lokali'nde verilen kahvaltıya Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve iş adamları katıldı.

Kahvaltı öncesi konuşma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Manisa'yı üretim açısından büyük bir takdirle karşıladıklarını belirterek, "Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeyiz. Biraz önce Organize Sanayi Bölgesi'ne gelirken yukarıdan gördüm. Önümüzde tüten bacaları görmek, aşağıdaki hareketi görmek, her fabrikanın insan bünyesi gibi insan kalbi gibi atışını görmek, dönen çarklarını işleyen çarkları artan katma değeri görmek, artan ihracatı, artan istihdamı görmek. Yani ülkemizin her saniyede bir santim ileriye gittiğini görmek Allah'a hamdetmemiz gereken çok güzel sonuçlar. Bir ekonomi bakanı olarak da bunları görmek mutlulukların en büyüğüdür."

Türkiye'nin her geçen gün büyüme kaydettiğini anlatan Zeybekci, şunları söyledi:
"Türkiye olarak gördüğümüz şudur ki; inanılmaz bir dinamizmle yolumuza devam ediyoruz. Türkiye geri dönmez ve geri döndürülemez bir şekilde 2023 hedefine gidiyor. Türkiye bunu artık nasıl yapacağını çok iyi keşfetti. Keşif de özel yatırımcıların elinden olacak. Türkiye bunu tek başına yapamayacak. Türkiye bunu tek başına yapmayacak. Türkiye bunu coğrafyasındaki bütün dinamikleri harekete geçirerek yapacak. Türkiye dünya sermayesiyle ortaklaşa yapacak. Eğer bu gün dünya düz bir yer haline geldiyse. Dünya bu gün ekonomik olarak da coğrafi ve siyasi olarak da demokratik olarak da global bir dünya haline geldiyse Türkiye bu global dünyanın çok önemli bir ferdidir. Türkiye bundan sonra dünya demektir. Burada da çok büyük bir mutlulukla görüyoruz. İnşallah Türkiye o 2023 hedefine, Gazi Mustafa Kemal'in bize koymuş olduğu o muasır medeniyet ailesinin onurlu bir ferdi olmakla ilgili koymuş olduğu hedefe çok büyük bir azimle gidecektir."

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...