Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençler "CentilmenLiği" unuttu

/ Kaynak: AA
Gençler "CentilmenLiği" unuttu

SPOR Haberleri  / AA

"CentilmenLig"de 2 sezon üst üste son maçlarda kaçırdığı şampiyonluğu 2010-2011'de kazanan Gençlerbirliği, bu yıl ise çok farklı bir görüntü çiziyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından geçmiş sezonlarda düzenlenen CentilmenLig'de 2011-2012 sezonunun şampiyon takımı olan Gençlerbirliği, bu sezon ise çok farklı bir görüntü sergiliyor. Başkent temsilcisi, Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta geride kalırken futbolcularının gördüğü 70 sarı ve 5 kırmızı kartla hakemlerin en çok uyardığı ve ceza verdiği ekip olarak dikkati çekiyor. Ligin "hırçınlık sıralamasında" ilk sıradaki kırmızı siyahlıları, 60 sarı ve 8 kırmızı kartla Kayserispor ve 54 sarı 5 kırmızı kartla Trabzonspor izliyor. Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'da futbolcular 44 sarı uyarısına karşın hiç kırmızı kartla cezalandırılmazken, Galatasaray ise 37 sarı ve 3 kırmızıyla "dikkatli takım" olarak öne çıkıyor.


- Cavcav "acımamıştı"
TFF tarafından geçmiş sezonlarda uygulanan CentilmenLig'de Gençlerbirliği, iki sezon üst üste son maçlarda kaçırdığı şampiyonluğu 2011-2012 sezonunda elde etmiş ve 4 milyon lira ödül kazanmıştı. Başkent temsilcisi 2008-2009 sezonunda CentilmenLig'de ilk sırada yer alırken Kayserispor ile oynanan sezonun son maçında Mehmet Polat'ın kırmızı kart görmesiyle şampiyonluk hedefine ulaşamamıştı. Polat'ın karşılaşmanın 74. dakikasında gördüğü kart, kırmızı siyahlıların "centilmenlik şampiyonluğuna" mani olmuştu. Kırmızı siyahlılar, 2009-2010 sezonun son maçı olan Galatasaray karşılaşmasına da CentilmenLig'in lideri olarak sahaya çıkmış ancak 89. dakikada Kerem Şeraz'ın gördüğü kırmızı kart sonrasında sezonu şampiyonu unvanıyla tamamlayamamıştı. nbsp;Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 2008-2009 sezonunun ardından Mehmet Polat ve 2009-2010 sezonunun ardından da Kerem Şeraz'ın kulüple ilişkilerini zaman geçirmeden kart gördükleri maçlardan hemen sonra kesilmesi talimatı vermişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...