Kaynanasıyla kavga eden gelin ölüme atladı

/ Kaynak: DHA
Kaynanasıyla kavga eden gelin ölüme atladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da kayınvalidesi ile kavga eden 23 yaşındaki Sümeyra Fidan, 6'ncı kattaki evinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan Fidan, hastanede kurtarılamadı.

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde, 23 yaşındaki Sümeyra Fidan, kayınvalidesi ile kavga ettikten sonra 6'ncı kattaki evinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan Fidan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 18.30'da Hamitler Mahallesi Ali Bostancı Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kıyınvaldesi Emine Fidan ile belirlenemeyen bir nedenden tartışan Sümeyra Fidan, oturduğu dairenin altıncı katındaki balkonuna çıktı. Burada bir süre tek başına kalan genç kadın daha sonra kendisini boşluğa bıraktı.

Komşularının tanık olduğu intihar girişimi sonrası ağır yaralanan Sümeyra Fidan kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Eşinin ölüm haberini alan Emre Fidan sinir krizi geçirdi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, Sümeyra Fidan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...